Llorens Integral, S.L. és una empresa d’àmbit familiar dedicada principalment als treballs d’instal·lacions (tant en obra nova com en reforma) i manteniment d’electricitat, aigua, calefacció, climatització, domòtica, energia solar, tractaments d’aigua, etc.

L’empresa fou fundada l’any 1945 com empresa unipersonal per Agustí Llorens Andreu, convertint-se l’any 1982 amb la denominació social Electricitat Llorens, S.A. i ubicada al carrer de Monturiol a Calafell.

A l’any 2001 es forma Instal·lacions i Serveis Llorens, S.L. amb una plantilla de 15 treballadors i sota la direcció dels germans Enric i Josep Llorens Comas, obrint un nou local per oficines i taller al carrer Montserrat a Calafell, quedant el local anterior segregat amb l’antiga denominació.

Amb la intenció d’ampliar horitzons i entrar de ple en el món de les noves tecnologies, el mes de maig de 2006, Josep Llorens Comas juntament amb els seus fills Enric i Carles funden l’empresa Llorens Integral, S.L. amb domicili social a l’Av Mossèn Jaume Soler, núm. 10 a Calafell.

Aquesta empresa està adherida a la Junta Arbitral de Consum de la Generalitat de Catalunya, actualment és l’empresa amb més anys treballant ininterrompudament a la comarca del Baix Penedès, treballant ja la tercera generació de la familia. L’any 1997 li fou concebuda la Placa President Macià per la Generalitat de Catalunya en reconeixement a la seva trajectòria. Actualment, tota la seva plantilla està treballant amb contracte indefinit.

A més de les intstal·lacions d’electricitat, aigua, calefacció, climatització, etc. en incomptables vivendes, locals i altres de la zona, durant la seva trajectòria cal destacar les següents instal·lacions:

Instal·lació de llum i aigua dels primers xalets de Segur de Calafell als anys ’50
Instal·lació del primer enllumenat públic de la urbanització Mas Mel (zona platja) durant els ’60
Instal·lacions d’electricitat i aigua de l’hotel Salomé i l’hotel Catalunya (carrer Monturiol de Calafell platja)
L’enllumenat del camp municipal de futbol de Calafell
Instal·lacions d’electricitat, aigua i calefacció del centre escolar Santa Creu de Calafell
Instal·lació d’acondicionadors d’aire a l’esglèsia de Sant Pere a Calafell platja
Instal·lacions de baixa tensió, aigua, telèfon i enllumenat públic de la urbanització Bonavista Tenis de El Vendrell i del pla parcial El Sindicat de Calafell
Instal·lació d’enllumenat ornamental a la Ciutadella Ibèrica de Calafell
Manteniment de l’antic Sanatori Marítim de Sant Joan de Déu fins al seu tancament l’any 1969 (actualment hotel Meridien Ra)
Enllumenat públic de les urbanitzacions Calafell Residencial, Mas Romeu, Calafell Park, Segur de Dalt i Les Brises a Calafell, de la urbanització Bonavista de El Vendrell, i de la urbanització Puig Pelos a Cunit

Actualment l’empresa disposa dels següents carnets autoritzats per la Delegació d’Indústria de la Generalitat de Catalunya:

Instal·lació d’Electricitat IE (especialista)
Instal·lació d’Aigua IA
Instal·lació de Gas IG-II
Instal·lació / Manteniment de Calefacció i ACS IMCA
Instal·lació / Manteniment de Climatització IMCL
Instal·lador d’Instal·lacios Petrolíferes IP-1

Federació Catalana d’Associacions Empresarials
KNX Partner